Stijl

Als ik een workshop of training geef, of een coachingsgesprek voer, is mijn eerste prioriteit om een veilige sfeer te creëren. Ik doe dat door mijn persoonlijke en open stijl van training geven. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan het behandelen van praktijkcases, omdat je pas echt duurzaam leert door toe te passen. Mijn trainings en workshops zijn interactief en energiek.

De methoden die ik toepas, evenals de kennis die ik deel, zijn wetenschappelijk onderbouwd. Dat betekent vaak dat ik geen one size fits all verhaal vertel over 'hoe het zit', maar liever in discussie ga over 'hoe het zou kunnen zitten'. Ik heb liever dat ik een deelnemer aan het denken zet, dan een deelnemer met een nieuw trucje denkt weg te lopen.

Onderwerpen

Proactiviteit op het werk

Inclusiviteit

Problem Solving & Decision Making

Design Thinking

Group Model Building

 

Training op maat

Leuker dan een voor mij bekende training afdraaien, vind ik het ontwikkelingen van workshops en trainings. Ik houd ervan om nieuwe werkvormen te proberen en duik graag in voor mij onbekende materie. Als ik die dan mag inzetten in een organisatie om een specifieke vraag te beantwoorden, ben ik helemaal blij.

 

Ervaring

Sinds 2013 geef ik workshops over diverse onderwerpen. Zo ben ik tijdens mijn studie begonnen met het geven van workshops aan middelbare scholieren over studeren aan een universiteit en heb ik tijdens mijn promotie verschillende workshops rond proactiviteit en bevlogenheid op de werkvloer verzorgd.

Sinds 2018 train en coach ik academici op Problem Solving & Decision Making. Daarvoor verzorg ik interactieve trainingen waarbij deelnemers vooral leren hun creatieve denkkracht en hun stakeholders in te zetten bij het oplossen van complexe problemen in hun werk. Deze trainings zijn gebaseerd op creative problem solving en design thinking. Tijdens de coaching ga ik in op het inzetten van kwaliteiten.

Sinds 2020 verzorg ik digitale trainingen, waarbij de focus ligt op korte sessies en veel persoonlijke aandacht.